Özel Konuralp Koleji, Basketbolda Şampiyonluğu Elden Bırakmıyor

Kütahya Özel Konuralp Koleji, Ortaokul Yıldız Erkek Basketbol Takımı 5. kez Kütahya şampiyonluğunu elde etti....

Kütahya Özel Konuralp Koleji, Ortaokul Yıldız Erkek Basketbol Takımı 5. kez Kütahya şampiyonluğunu elde etti.

SBS, olimpiyat, sosyal ve kültü gibi alanlarda birçok başarıya imza atan Özel Konuralp Koleji basketbolda da şampiyon olarak, spor alanındaki başarısını da bir kez daha kanıtladı. Özel Konuralp İlköğretim ve Ortaokulu Müdürü İsmail Gülen, "Öncelikle büyük özveriyle çalışarak bu başarıyı kazanan takımımızı kutluyorum. Konuralp Koleji olarak SBS ve olimpiyatlarda olduğu gibi sporda da başarımızı bir kez daha ispatladık. Bu başarıda emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimizi, antrenörlerimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Turnuvada Konuralp Koleji oyuncuları Türkiye Yıldız B Milli Takım kadrosuna seçilen Yiğit Abdullahoğlu ribaunt kralı olurken, Kutay Özer asist kralı ve 20 sayı ortalaması ile oynayan Mustafa Özen sayı kralı oldu.

Bu başarısı ile Konuralp Koleji Yıldız Basketbol Takımı bölge turnuvasında Kütahya’yı temsil edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: