Özel Lara Koleji’nde okuma bayramı

Nevşehir Özel Lara Koleji birinci sınıfına giden öğrenciler için okuma bayramı düzenlendi. Programda, 1. sınıf...

Nevşehir Özel Lara Koleji birinci sınıfına giden öğrenciler için okuma bayramı düzenlendi. Programda, 1. sınıf öğrencileri, birbirinden güzel oyunlar ve Türkçe-İngilizce şarkılar sundu.

Özel Nevşehir Lara İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencilerinin, okulun konferans salonunda düzenledikleri programda, birbirinden güzel gösteriler sergilemeleri öğretmen ve velileri sevindirdi.

Programda veliler adına konuşan Kürşat Özcan, “İyi ki Lara’lıyız” dedi. Özcan, çocuklarının kaliteli bir eğitim-öğretim alması için fedakarca çalışan okul idaresine, branş öğretmenlerine ve özellikle de sınıf öğretmenlerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Program sonunda, Okul Müdürü İbrahim Gümüştüfek ise 1. sınıf öğretmenleri Zübeyde Gedik ve Raşit Demir tarafından hazırlanan 'Okuma Bayramı Hatırası' plaketlerini, öğrencilere ve derse giren branş öğretmenlerine verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: