Özel Leman Seven Saray Anaokulu'nda “aşure De Çok Tatlı Çocuklarımız Da Çok Tatlı” Etkinliği

Özel Leman Seven Saray Anaokulu tarafından hafta sonu “Aşure de çok tatlı, çocuklarımız da çok...

Özel Leman Seven Saray Anaokulu tarafından hafta sonu “Aşure de çok tatlı, çocuklarımız da çok tatlı" konulu anneler toplantısı düzenledi.

Özel Leman Seven Saray Anaokulu tarafından Aşurede Çok Tatlı Çocuklarımız da Çok Tatlı etkinliği geniş katılımla yapıldı. Okulun 140 minik öğrencisinin tamamının velisinin katıldığı toplantıda okul eğitim müdürü Selma Temiz tarafından okulu tanıtan slayt sunumu yapıldı.

Ardından Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çolak, “Vizyonumumuz, kurumumuza ait olan sevgi, ilgi, bilgi formülü ile altın bir nesil yetiştiren saygın bir eğitim kurumu olmak. Okulumuzun misyonu ise aydınlık yarınlarımızın ham maddeleri olan sevgili çocuklarımızın hayat temellerini çok sağlam atmak, onları insan sevgisi, vatan sevgisi, Allah sevgisi ile yoğurarak yarının insan-ı kamillerini yetiştirmek için tüm gücümüzü ve birikimimizi çocuklarımız için kullanmak” dedi.

Reklam
Reklam

Yakında beklenen bir hizmete daha adım atacaklarını söyleyen Osman Çolak "Düzce halkının yüksek teveccühleri bizi Saray Talebe Yurdu ve Saray Anaokulundan sonra şimdi de Özel Saray Koleji yapmak için harekete geçmemizi zorunlu hale getirdi. İnşallah Çok yakında tüm halkımız ve gönül dostlarımızla beraber kolej binamızın temellerini atmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantı daha sonra aşure ikram edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: