Özel Maden Ocağında Göçük

Zonguldak’ta, özel bir ocakta meydana gelen göçük altında kalan işçiye ulaşma çalışmaları devam ediyor. İlk...

Zonguldak’ta, özel bir ocakta meydana gelen göçük altında kalan işçiye ulaşma çalışmaları devam ediyor. İlk olarak 3 işçinin göçükte kaldığı, 2 işçinin göçük sonrası oluşan delikten çıktığı bir işçinin cesaret edip çıkamadığı belirtildi.

Zonguldak’ın merkeze bağlı Gelik beldesi Esen Mahallesinde dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen göçük sonrası mahsur kalan 36 yaşındaki Erdal Hamarat’a ulaşılmaya çalışılıyor.

İlk göçük esnasında 3 işçinin mahsur kaldığı, 2 işçinin göçük sonrası oluşan delikten geçerek dışarı çıktığı, Erdal Hamarat’ın ise 'Ben çıkamam' diyerek cesaret edip çıkamadığı, bir süre sonra da ikinci bir göçükle deliğin kapandığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Erdal Hamarat ile dia fon aracılıyla konuşulduğu ve yaralı olmayıp sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Türkiye Taşkömürleri Kurumu tahlisiye ekipleri kurtarma çalışmalarını sürdürürken 112 Acil Servis de ocak önünde bekletiliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: