Özel Medline Hastanesi, öğretmenlerden fark ücreti almayacak

Özel Medline Konya Hastanesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü, öğretmenleri fark ücreti almadan muayene ederek kutluyor....

Özel Medline Konya Hastanesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü, öğretmenleri fark ücreti almadan muayene ederek kutluyor. Konya Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzalayan Medline Hastanesi, bu çerçevede Konya ve ilçelerinde görev yapan öğretmenleri, eşlerini ve çocuklarını 3 Aralık tarihine kadar fark ücreti almadan muayene edecek.
Öğretmenler Günü’nü kutlayan Özel Medline Konya Hastanesi Genel Direktörü Dr. Mete Duruk, "Kutsal ve onurlu bir görevi yerine getiren öğretmenlerimize haklarını ödeyemeyiz. Bu özel günde öğretmenlerimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir protokol imzalayarak Öğretmenler Günü’ne özel bir uygulama başlattık. Buna göre, hastanemizde 3 Aralık tarihine kadar bütün öğretmenlerden, öğretmen eşlerinden ve çocuklarından muayenede ücret farkı alınmayacak. Öğretmenlerimize, güzellik merkezi ve check-up hizmetlerinde de özel indirimler uygulanacak." dedi.
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin de Milli Eğitim camiasına Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli kolaylıklar sağlayan Özel Medline Konya Hastanesi’ne teşekkür etti. "Sağlık, ihmal edilmemesi gereken bir konu." diyen Şahin, öğretmenlerin 3 Aralık tarihine kadar Medline Konya Hastanesi'nin sağladığı imkanlardan yararlanabileceğini tekrarladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz