Özel Mef Okulu Öğrencileri Hisarcık’taki Mektup Arkadaşlarına Hediye Gönderdiler

Özel MEF Okulu 5. Sınıf öğrencileri ile Hisarcık Atatürk İlköğretim Okulu ile arasında uygulamaya konulan...

Özel MEF Okulu 5. Sınıf öğrencileri ile Hisarcık Atatürk İlköğretim Okulu ile arasında uygulamaya konulan " Açık Okul-Kültür Kardeşliği "İçerikli "Açık Okul-Akran Dayanışması" proje çalışmaları çerçevesinde Özel MEF Okulu 5. Sınıf öğrencileri Atatürk İlköğretim Okulu 5. Sınıftaki mektup arkadaşlarına gönderdikleri mektup ve hediyeler öğrencilere dağıtıldı.

Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Cemil Işık, "Özel MEF Okulu 5.Sınıf öğrencilerinin okulumuzda bulunan mektup arkadaşlarına gönderdiği çeşitli hediyeler ve mektuplar tatil öncesi 5.Sınıflarımızda bayram havası yaşatmıştır. Sınıflarında arkadaşlarının gönderdikleri mektup ve hediyeleri alan öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. Kendilerine öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum“ diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz