Özel Meltem Koleji Annelerinin Anneler Günü Hediyesi Şanlıurfa Gezisi Oldu

Özel Meltem Koleji 8. sınıf öğrencileri tarafından anneler için Anneler Günü programı hazırlandı. Anneler ve...

Özel Meltem Koleji 8. sınıf öğrencileri tarafından anneler için Anneler Günü programı hazırlandı. Anneler ve çocukları, okul Müdürü Necla Balcı ile birlikte 55 kişilik ekiple sabah 06.30 da yola koyuldu. Yol boyunca çocuklar ve anneleri darbuka ve tef eşliğinde eğlendi. Birecik'te Fırat Nehri'nin kenarında hep birlikte yapılan kahvaltının ardından tekrar yola koyuldular. İlk durak Hz. Eyüp'ün çilehanesi oldu. Öğrenciler ve anneler sabretmenin önemini ve gereğini bir kez daha anlayarak Allah'tan sabır dileğinde bulundu. Camide namaz kılarak gelecekleri için dualar ettiler. İkinci durak Balıklıgöl oldu. Öğrenciler balıkları, kendi harçlıkları ile aldıkları yemekle besledi. Hz. İbrahim'in doğduğu mağarayı, Hz. İbrahim'in Nemrut tarafında ateşe atıldığı yerleri gezen öğrenci ve anneleri, duygu ve heyecan dolu anlar yaşadı. Son durak Çardaklı Köşk'te "sıra gecesi" oldu. Şanlıurfa'nın en seçkin ekibi eşliğinde, öğrenciler ve anneleri doyasıya eğlendiler.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Necla Balcı, "Meltem ailesi her şeyin en güzeline layıktır. Meltem Koleji bundan böyle nice güzelliklere imza atacaktır. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz