Özel Misket Anaokulu'nda Tiyatro Günleri Devam Ediyor

Selçuk Özel Misket Anaokulu, Milas Belediyesi kukla ekibine ev sahipliği yaptı. Milas Belediyesi Kültür İşleri...

Selçuk Özel Misket Anaokulu, Milas Belediyesi kukla ekibine ev sahipliği yaptı. Milas Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünden gelen kukla gösterisini Selçuklu minik öğrenciler ilgiyle izledi.

Şirince İlkokulu Müdürü Zehra Keser ve öğrencilerini de ağırlayan Özel Misket Anaokulu, misafir öğrenciler ile birlikte kukla gösterisini beğeniyle izleyerek, keyifli anlar yaşadı. İki bölümden oluşan kukla tiyatrosunun ilk bölümünde, İbiş ile Neşe Abla oyununda çocuklara temizlik, sağlık ve kurallara uyma ile ilgili eğitim verildi. 2. bölümde ise, müziksel kuklalar ile çocuklar eğlendirildi.

Reklam
Reklam

Okul kurucusu Şerife Tuncer, tiyatro günlerinin devam edeceğini ve bu tür etkinliklere her zaman yer vereceklerini belirtti. Tuncer, ayrıca bu etkinliği Selçuk'taki tüm okullarla paylaşmak istediklerini, bundan büyük mutluluk duyacaklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: