Özel Mutafoğlu Koleji’nden Servis Sürücülerine Özel Eğitim

Özel Mutafoğlu Koleji öğrenci taşıma hizmetinin düzenli ve güvenli hale getirilmesi amacıyla okul servisi sürücülerine...

Özel Mutafoğlu Koleji öğrenci taşıma hizmetinin düzenli ve güvenli hale getirilmesi amacıyla okul servisi sürücülerine yönelik seminer düzenledi.

Gaziantep Özel Mutafoğlu Koleji sinevizyon salonunda düzenlenen seminer, okul müdürü Erol Özdem’in açılış konuşması ile başladı. Seminerde, Özel Mutafoğlu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Lokman Taşdan tarafından servis sürücülerine İçişleri Bakanlığı Okul Servisleri Yönetmeliği ve Karayolları Trafik Kanunu gibi mevzuat bilgileri yanı sıra trafikte ve öğrenci taşıma sırasında uymaları gereken kurallar hakkında bilgi verildi. Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğine göre okul servis aracında bulunması gerekenler hakkında da bilgi veren Taşdan, hız ihlalleri, trafikte doğru bilinen yanlışlar, takip mesafesi, öğrenci indirme ve bindirme kuralları konularında sürücüleri bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

Servis şoförleri, seminerin kendileri için çok faydalı olduğunu belirterek, Özel Mutafoğlu İlkokul ve ortaokulu Müdürlüğüne ve seminer veren Müdür Yardımcısı Lokman Taşdan’a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: