Özel Nilüfer Safvet Koleji Bursa Için Dünya Ile Yarışıyor

Özel Nilüfer Safvet Koleji, Kazakistan'da Uluslararası Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından organize edilen, 12 ülkenin katılımıyla...

Özel Nilüfer Safvet Koleji, Kazakistan'da Uluslararası Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından organize edilen, 12 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen Uluslararası İnformatik Asya Pasifik Bilgisayar Olimpiyatı'nda finale kaldı.

Özel Nilüfer Safvet Koleji olimpiyata, Bilişim Teknolojileri öğretmeni İhsan Ünlü gözetiminde 7. sınıf öğrencileri Mustafa Bayram-Cemil Said Temiz’den oluşan ekibin hazırladığı, 'Okullarda Eğitim Daha İyi Nasıl Verilir' konulu projeyle kısa film kategorisinde zorlu rakiplerini geride bırakarak, finale kaldı.

Reklam
Reklam

Özel Nilüfer Safvet Koleji Okul Müdürü İsmail Göbül, yaptığı açıklamada, “Kazakistan Milli Eğitim Bakanlığı, Kazakistan Teknoloji Enstitüsü'nün desteği ile düzenlenen Uluslararası İnformatik Asya Pasifik Bilgisayar Olimpiyatı'nda öğrencilerimiz, 12 ülkenin katıldığı olimpiyatta finale kalarak bizleri çok mutlu ettiler. 18-21 Nisan 2013 tarihlerinde Kazakistan’ın Almatı şehrinde gerçekleştirilecek olan finallerde öğrencilerimizin ülkemize madalya ile döneceklerine yürekten inanıyorum. Bu güzelliği bize yaşatan öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi ve her zaman okulumuzun ve öğrencilerimizin yanında olan velilerimize de çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Özel Nilüfer Safvet Koleji Bilişim Teknolojileri Zümre Başkanı İhsan Ünlü de “Öğrencilerimizle sene başından beri yapmış olduğumuz çalışmaların ürünleri almaya başladık. Ülkemize madalya kazandırmak için hazırlıklarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz.“ diye ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz