Özel Nilüfer Safvet Kolejinde Satranç Turnuvası Heyecanı

Özel Nilüfer Safvet Koleji, öğrencilerine satrancı sevdirmek amacıyla öğretmen ve veliler arasında satranç turnuvası düzenledi.‘Her...

Özel Nilüfer Safvet Koleji, öğrencilerine satrancı sevdirmek amacıyla öğretmen ve veliler arasında satranç turnuvası düzenledi.

‘Her Şey Dostluk İçin’ sloganıyla düzenlenen turnuvada müsabakaların hakemliğini okulun satranç öğretmeni Alaaddin Kaya yaptı. Turnuvada mutlu sona 1. ve 3. sınıfta öğrencisi bulunan Ercan Yılmaz ulaştı.
Güçlü rakiplerini geride bırakarak birinci olan Ercan Yılmaz, emeği geçenlere teşekkür etti. Turnuvada 2’inciliği 5/B sınıfında öğrencisi bulunan Mehmet Ali Yılmaz, 3’üncülüğü ise 3 sınıf ve 7 sınıfta öğrencisi bulunan Zeki Yıldız elde etti.
Okul Müdürü İsmail Göbül turnuvayı değerlendirirken şunları söyledi: ”Velilerimize ve öğretmenlerimize yönelik yapmış olduğumuz bu organizasyonlar öğrencilerimizin derslerine ve davranışlarına olumlu şekilde katkı sağlıyor. Velilerimizin ve öğretmenlerimiz bu organizasyonlar sırasında kendi aralarında kurdukları dostlukları öğrencilerimiz de sınıf ortamına taşıyarak bizi memnun ediyorlar. Ben bu vesileyle turnuvada dereceye giren velilerimizi tebrik ediyorum.”

Reklam
Reklam

Safvet Koleji Satranç Öğretmeni Alaaddin Kaya da yaptığı açıklamada, okulda öğrencilerin satranç dersine ilgilerinin her geçen gün artığını, bunun da en güzel delilinin velilerimizin turnuvaya olan ilgilerinden anlaşıldığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz