Özel Ödemiş Dünya Koleji İftar Yemeğinde Buluştu

Ödemiş Özel Dünya Koleji, tüm veli, personel ve eğitim çalışanları için iftar yemeği düzenledi. Okul...

Ödemiş Özel Dünya Koleji, tüm veli, personel ve eğitim çalışanları için iftar yemeği düzenledi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen yemeğe çok sayıda kişi katıldı. İftar yemeğine katılan öğretmen, veli ve öğrenciler canlı fasıl müziği eşliğinde eğlenceli bir akşam geçirdi.

Yemek öncesinde bir konuşma yapan okul müdürü Serkan Taşcıoğlu konuklara için teşekkür ederek, okulun bu yıl Avrupa Birliği’nin desteklemiş olduğu uluslararası Comenius projesine başlayacaklarını belirtti.

Taşcıoğlu, İngiltere, İtalya, İspanya, Romanya, Bulgaristan ve Türkiye olmak üzere altı Avrupa ülkesi ile ortak yürütülecek proje sayesinde öğretmen ve öğrencilerinin Avrupa ülkelerini ziyaret etme ve vizyonlarını genişletme şansı bulacaklarını söyledi. Gelecek yıllarda da özellikle fen ve matematik alanlarında uluslararası proje çalışmaları yapmayı planladıklarını açıkladı.

Reklam
Reklam

Dünya Koleji'nin 2012 SBS’de tüm puan türlerinde Ödemiş birincisi olduğunu belirten Taşcıoğlu,bireysel değil kitlesel başarıyı önemsediklerini kaydederek, okullarının bu yıl elde ettiği başarıyla gurur duyduklarını söyledi ve SBS hazırlıklarının süreceğini dile getirdi.

İslam dininin sevgi, hoşgörü, sosyal yardımlaşma ve iyi ahlak üzerine kurulduğunu belirten Taşcıoğlu, "Öğrencilerimizin kişilik ve ahlak gelişimlerini desteklemek için 'Yaşayan Değerler' eğitimi uygulayacağız. Sevgi, saygı, hoşgörü, işbirliği gibi konularda tüm okul çapında etkinlikler yapacağız" dedi.

Taşcıoğlu, iftar yemeği etkinlikleri bundan sonra her yıl tekrarlayarak, gelenekselleştireceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: