Özel öğitim öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Hisarcık’a davet etti

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Çok Programlı Anadolu Lisesi Özel Eğitim sınıfında eğitim gören Nazlı Aldemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini söyleyerek, Hisarcık’a davet etti.Anadolu Lisesi Özel Eğitim sınıfını ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Ali Var ve Kadın Kolları Başkanı Havva Özaydın öğrencilerle sohbet ederek kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Çok Programlı Anadolu Lisesi Özel Eğitim sınıfında eğitim gören Nazlı Aldemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini söyleyerek, Hisarcık’a davet etti.
Anadolu Lisesi Özel Eğitim sınıfını ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Ali Var ve Kadın Kolları Başkanı Havva Özaydın öğrencilerle sohbet ederek kendilerine çeşitli hediyeler verdi. Sohbet esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini ve sınıflarına bilgisayar istediğini söyleyen özel eğitim öğrencisi Nazlı Aldemir, Cumhurbaşkanını Hisarcık’a davet etti. (MA-EFE)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz