Özel Okuldan Devlet Okuluna Bayramda Yardım Eli

İzmir Bergama Bakırçay İlkokulu-Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri, kardeş okul olarak belirledikleri İsmailli İlkokulu-Ortaokulu için...

İzmir Bergama Bakırçay İlkokulu-Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri, kardeş okul olarak belirledikleri İsmailli İlkokulu-Ortaokulu için yardım kampanyası düzenledi.

Bakırçay İlkokulu-Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri, Kurban Bayramı'nda kardeş okul olarak belirledikleri İsmailli İlkokulu-Ortaokulu’nu unutmadı. Yardım kampanyası ile kardeş okuldaki öğrencilere bayramlık bot, pantolon ve mont armağan edildi. Bakırçay İlkokulu-Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri, kampanya kapsamında özveri ile topladıkları bot, pantolon ve montları İsmailli İlkokulu-Ortaokulu Okul Müdürü Ersin Sezen ve okul öğretmenlerine teslim etti.

Reklam
Reklam

Özel Bakırçay İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Kahraman, kardeş okul olarak seçtikleri İsmailli İlkokulu-Ortaokulu yetkilileriyle yapılan görüşmelerde, öğrencilerin ihtiyaçlarını tespit ederek, bunların karşılanması amacıyla yardım kampanyası başlattıklarını ifade etti. Kahraman, "Okul Aile Birliği üyelerimiz, öğrencilerimiz, bu konuda büyük bir özveri göstererek, kardeş okullarına yardım kampanyasında içten bir çalışma gösterdiler. Bu vesile ile kampanyaya büyük destek veren Okul Aile Birliği üyelerimize, okul müdürümüz Tahir Goral’a, öğrenci velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İmkanlarımız dahilinde kardeş okulumuza desteklerimiz sürecektir." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz