Özel Okullara "Başarı Belgesi"

GAZİANTEP (AA) - Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziantep Kolej Vakfı (GKV), Özel Sanko Okulları ve Güney Eğitim Kurumlarını başarılı çalışmalarından dolayı ödülendirdi.

Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziantep Kolej Vakfı (GKV), Özel Sanko Okulları ve Güney Eğitim Kurumlarını başarılı çalışmalarından dolayı ödülendirdi. Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, makamında düzenlenen törende gazetecilere yaptığı açıklamada, ülke genelinde yüzde 3 civarında olan özel okul oranının daha da artırılması için Bakanlık tarafından çeşitli çalışmalar yürütüldüğünü belirtti. Vali Erdal Ata'nın talimatıyla özel okulların da ödüllendirilmesi konusunda bir çalışma yaptıklarını ifade eden Serin, "Çalışma sonucunda Gaziantep Kolej Vakfı, Sanko ve Güney Eğitim Kurumlarının, akademik başarı ve sosyal alanlarda çok başarılı faaliyetleri olduğunu gördük. Bu okuları başarı belgesiyle ödüllendirmeye karar verdik. Tüm okullarımızın çalışmalarının ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. GKV Genel Müdürü Yrd. Doç. Atanur Vergili de ödüllendirilme ve takdir edilmenin önemli olduğunu belirtti. Vergili, "Herhangi bir beklenti içerisinde olmaksızın çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan kazançlı çıkacak ilimizdir. Başarı çıtasının yükselmesi için çaba gösteriyoruz. Böyle bir ödüle layık görülmek bizim için gurur vericidir" dedi. Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu da Gaziantep ve Türkiye'ye hizmet noktasındaki çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. Sanayide önde giden bir il olarak Gaziantep'in eğitimde de önde olması gerektiğine dikkati çeken Köylüoğlu, "Sıkıntıları herkes biliyor ama biz özel okullar olarak bunların bir çoğunu yok edecek şekildeki çalışmalarımızı el birliğiyle sürdüreceğiz" diye konuştu. Güney Eğitim Kurumları adına ödülü alan Özel Cahit Nakıboğlu Okulu yetkilisi Sinan Kocaman da eğitimde başarı çıtasını daha yükseğe çıkarmak için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini kaydetti. Konuşmaların ardından Serin, Vergili, Köylüoğlu ve Kocaman'a başarı belgelerini verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: