Özel Piri Reis Koleji, SEPTO 2011'de Royal Talens Jüri Özel Ödülü aldı

Muğla’nın ilk ve tek özel okulu Piri Reis Koleji, İzmir Yamanlar Koleji'nin düzenlediği 5. Ulusal...

Muğla’nın ilk ve tek özel okulu Piri Reis Koleji, İzmir Yamanlar Koleji'nin düzenlediği 5. Ulusal Sanat Eğitimi Proje Tasarım Olimpiyatı (SEPTO 2011)’nda, kaligrafi dalında Royal Talens Jüri Özel Ödülü aldı.
Okuldan konuyla ilgili yapılan açıklamada, yarışmaya 81 ilden 551 okulun katıldığı ve 153 kaligrafi projesinin ön elemeye girdiği belirtildi. Finale katılmaya hak kazanan 76 proje, sergi gününde de mücadele etti. Jüri değerlendirmeleri sırasında bütün öğrencilerin sunum yapması ve canlı performans sergilemesi göz doldurdu. Yarışmaya her okuldan en çok üç eser katılırken Özel Piri Reis Koleji’nin kaligrafi dalında gönderdiği iki eser de dereceye girdi. Okulun 8. sınıf öğrencisi Tuğra Uslucan ve 7. sınıf öğrencisi Halit Danışman, Royal Talens Jüri Özel Ödülü kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz