Özel Reşat Kazancı İlköğretim Okulu'nda Mezuniyet Programı Düzenlendi

Bitlis Özel Reşat Kazancı İlköğretim Okulu'nda 4.sınıflar şiir ve mezuniyet programı düzenledi. Bitlis Kültür Merkezi’nde...

Bitlis Özel Reşat Kazancı İlköğretim Okulu'nda 4.sınıflar şiir ve mezuniyet programı düzenledi.

Bitlis Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen program, Okul Müdürü Mesut Kartal’ın konuşmasıyla başladı. Kartal, öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmek, kültürel ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla öz güvenlerini artırıcı bu tür faaliyetler düzenlendiklerini söyledi.

Öğrencilerin şiirle birlikte çeşitli tiyatro skeçlerini de canlandırdığı programa Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz da katıldı. Vali Nurettin Yılmaz, "Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, geleceğimize her zaman önem vermeli, koruyup kollamalıyız." dedi.

Reklam
Reklam

Vali Yılmaz, programı düzenleyenler adına Özel Reşat Kazancı İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğretmeni Fevzi Cuma’ya çiçek verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: