Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde Konferans

Gaziantep Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde Halka Açık Sağlık Konferansları kapsamında 14 Aralık 2012 Cuma Günü...

Gaziantep Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde Halka Açık Sağlık Konferansları kapsamında 14 Aralık 2012 Cuma Günü "Diz Kıkırdak Hastalıkları (Kireçlenme) ve Güncel Tedavisi" konulu konferans verileceği bildirildi.

Konferans, Hacettepe Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Başkanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Doral,Gaziantep Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günhan Karakurum, Başkent Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gürkan Özkoç ve Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. M. Cenk Cankuş katılacak.

Reklam
Reklam

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde 14 Aralık 2012 Cuma Günü saat 14.00’te düzenlenecek konferansa, dileyen herkes davetiyesiz katılabileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: