Özel Sanko Öğrencileri, Satrançta Türkiye'yitemsil Edecek

Özel Sanko İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Kağan Aydınçelebi, Uluslararası Satranç Federasyonu'nun düzenlediği "Satranç Olimpiyatları'nda" milli takım sporcusu olarak Türkiye'yi

Özel Sanko İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Kağan Aydınçelebi, Uluslararası Satranç Federasyonu'nun düzenlediği "Satranç Olimpiyatları'nda" milli takım sporcusu olarak Türkiye'yi temsil edecek.

Sanko Okulları'ndan yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Satranç Federasyonu'nun en büyük organizasyonu olan ve ülkelerin milli takımları düzeyinde temsil edileceği olimpiyatlara 180 ülkeden bin 500 sporcunun katılacağı bildirildi.

Özel Sanko Okulları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tilfarlıgil, öğrencisi Kağan Aydınçelebi'nin Türkiye Satranç Federasyonu tarafından milli takımda oynamaya layık görülmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Öğrenciyi ve emeği geçen öğretmen ve ailesini kutladığını ifade eden Tilfarlıgil, dünyanın en büyük satranç organizasyonunda yer almanın gurur verici olduğunu kaydetti.

40'ıncı Uluslararası Satranç Olimpiyatları'nın 27 Ağustos-10 Eylül tarihleri arası İstanbul'da yapılacağı bildirildi.

Muhabir: Kemal Karagöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: