Özel Sanko Okulları Yeni Döneme Yeniliklerle Başladı

Özel Sanko Okulları, 2012-2013 eğitim-öğretim dönemine öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen coşkulu bir törenle...

Özel Sanko Okulları, 2012-2013 eğitim-öğretim dönemine öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen coşkulu bir törenle başladı.

Uyum programı kapsamında ana sınıfları ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin bir hafta önce geldiği okulda, Özel Sanko İlkokulu, Ortaokulu, Fen ve Teknoloji Lisesi ve Sanko Koleji öğrencileri, açılış töreninin ardından ders başı yaptı. Eğitim döneminin başlaması dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Özel Sanko Okulları Kurucu Temsilcisi Adil Sani Konukoğlu, başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını ve her yeni dönemde çıtanın biraz daha yükseltildiğini söyledi. Konukoğlu, eğitim sistemindeki yeni düzenleme nedeniyle bu yıl 66 ayını dolduran çocukların da öğrencileri arasına katıldığını anımsatarak, “O çocuklarımızın velilerine seslenmek istiyorum. Çocuklarınıza gözbebeğimiz gibi bakacağımızdan ve elimizden geleni yapacağımızdan şüpheniz olmasın” dedi.

Reklam
Reklam

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu da, yeni binaların tamamlandığına dikkati çekerek, okullarına yeni bir tesis daha eklemenin heyecanı ve gururunu yaşadıklarını bildirdi. “Vizyonunu Gaziantep’ten dünyaya açılan eğitim ekolü olarak tanımlayan Özel Sanko Okulları evrensel bilgi ve yerel değerler ışığında yoluna devam ediyor ve edecektir” diyen Köylüoğlu, şöyle devam etti:

Türkiye’de benzeri olmayan okul inşa etmenin onurunu yaşıyoruz. Yeni kurulan ana sınıfları, Özel Sanko Koleji, Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi, laboratuarları ve donanımlarıyla heyecanımızın ve umutlarımızın artmasına vesile olacak. Kurulduğu günden bu yana eğitimde başarının adresi haline gelen Özel Sanko Okulları, yeni eğitim-öğretim yılında çok daha önemli başarılara imza atacaktır.”

Mezun öğrenciler adına konuşan Bekir Burak Kılboz’un konuşmasının ardından iki öğrencinin şiir okuduğu tören, 10. Yıl ve Okul marşları eşliğinde öğrencilerin sınıflara alınmasıyla sona erdi. Bu arada, Özel Sanko Okulları Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu ve Danışma Kurulu üyelerine ana sınıfı öğrencileri tarafından çiçek takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: