Özel Selçuklu Hastanesi 15. Yaşını Kutluyor

Konya’nın ilk özel hastanesi 15. yaşını kutluyor.1998 yılında faaliyete geçen Özel Selçuklu Hastanesi 15. hizmet...

Konya’nın ilk özel hastanesi 15. yaşını kutluyor.

1998 yılında faaliyete geçen Özel Selçuklu Hastanesi 15. hizmet yılını kutluyor. Düzenlediği basın toplantısında konuşan Özel Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seyit Karaca, ayda 13 bin hastaya hizmet verdiklerini, tercih edilip teveccüh gösterilen bir kuruluş olduklarını söyledi. Kuruluşundan bu yana hastanede çalışan sayısının 2 katına çıktığını, medikal cihaz parkının her geçen yıl arttığını belirten Karaca, tüp bebek merkezlerinin Konya’nın ilk merkezi olması nedeniyle bugüne kadar binlerce ailenin mutluluğuna vesile olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Karaca, özellikle son 7-8 aydır hastanelerinin tıbbi tedavi birimlerini ve hasta odalarını yenileme ile ilgili ciddi bir tadilat yaptıklarını dile getirerek, “Neredeyse yeni inşaat gibi geçen tadilatımız sonrasında yeni yatak alanları ve yoğun bakım alanları kazandık. Tüp bebek ünitemizi tamamen yeniledik. Artacak yaz dönemi hizmet profilinde yeni mekanlarımızla hastanemiz hizmete hazır. Her yıl olduğu gibi bu yılda her türlü sağlık hizmetiyle gurbetçilerimizin hizmetindeyiz” dedi.

Hastane Başhekimi Dr. Eyüp Çetin ise konuşmasında, Konya’da sağlıkta dönüşümün hastanelerinin açıldığı 1998 yılında başladığını söyledi. Dr. Çetin, Özel Selçuklu Hastanesi ile birlikte kamu hastanelerinin de hizmet kalitesini artırdığını ve daha sonraki yıllarda özel hastanelerin devreye girdiğini hatırlattı. 190 personel ve 24 doktorla çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan Dr. Çetin, Karaman’a da bir hastane kazandırdıklarını sözlerine ekledi.

Basın toplantısının ardından Özel Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yeniay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seyit Karaca, Hastane Başhekimi Dr. Eyüp Çetin ve diğer yönetim kurulu üyeleri yenilenen hastane binasını gezdirerek bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: