Özel Sema’da okuma bayramı coşkusu

Manavgat Özel Sema İlköğretim Okulu’nda birinci sınıf öğrencileri için coşkulu bir okuma bayramı düzenledi.

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bulunan Sema Koleji’nde Okuma bayramı düzenlendi. Öğrenciler koro halinde güzel şarkılarını söyledikten sonra Anadolu Ateşi halk oyunları gösterisi sundu. Kurtuluş savaşında halkımızın çektiği sıkıntıları anlatan askerler piyesi izleyenleri duygulandırırken, Meşhurlar sınıfı tiyatrosu herkesi kahkahaya boğdu. Program cimnastik gösterisiyle sona erdi.

Sema Koleji müdürü Adil Özçetin; “Öğrencilerimizin mükemmel bir program hazırladığını belirtip, bizleri hem hüzünlendirerek hem de eğlendirerek güzel bir okuma bayramı coşkusu yaşattılar.Programın hazırlanmasında emeği geçen 1-A sınıf öğretmeni Mustafa Devecioğlu, 1-B sınıf öğretmeni Vahide Özçetin ve branş öğretmenlerine teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz