Özel Sevgi Tıp Ramazan’da Iftardan Sonra Da Açık

Muş Özel Sevgi Cerrahi Tıp Merkezi, Ramazan dolayısıyla uyguladığı yeni sistem ile iftar sonrası gece...

Muş Özel Sevgi Cerrahi Tıp Merkezi, Ramazan dolayısıyla uyguladığı yeni sistem ile iftar sonrası gece 21.00 ila 23.00 saatleri arasında poliklinikleri açık tutucak.

Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların daha geniş sağlık hizmeti bulabilmesi bakımından Özel Sevgi Cerrahi Tıp Merkezi yeni bir sistemi uygulamaya koydu. İftar sonrası gece 21.00 ila 23.00 saatleri arasında polikliniklerin açık olacağını belirten Özel Sevgi Cerrahi Tıp Merkezi'nin uygulamaya koyacağı bu model hizmet, vatandaşların takdiri ile karşılandı. Bütün tedkik ve muayenelerin yapılacağı poliklinik hizmetler uzman hekimler tarafından halka sunulacak.

Reklam
Reklam

OSMANLI MODELİ

Özel Sevgi Cerrahi Tıp Merkezi, bu hizmet modelinin yanı sıra akşam iftar saati sonrasında ise tıp merkezi önünde Osmanlı dönemlerindeki iftar güzelliklerini bugünlere taşımaya hazırlanıyor. Her akşam iftar sonrası görevlendirilecek olan bir personel, güne has kıyafeti ile hastaneye muayene olmaya gelen hasta ve hasta yakınlarına şerbet ikramında bulunacak.

Hastane Başhekimi İnan Erdoğan, İslam aleminin mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Erdoğan, “Tıp merkezinin iftar sonrası gece 21.00 ila 23.00 saatleri arasında bütün poliklinikleri açık olacak. Osmanlı modeli şerbet dağıtarak Ramazan’ı tüm güzellikleriyle yaşamak gerekir.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz