Özel Sporcular Birincilik İçin Yarıştı

Aydın’da bu yıl yedincisi düzenlenen Özel Sporcular Spor Şenliği ve Atletizm Spor Yarışması, renkli görüntülere...

Aydın’da bu yıl yedincisi düzenlenen Özel Sporcular Spor Şenliği ve Atletizm Spor Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

Aydın Belediyesinin katkılarıyla Pınarbaşı Mesire Alanı’nda yapılan yarış ve şenliklere CHP Genel Başkan Yardımcı ve Aydın CHP Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Lions Kulüpleri Başkanları, engelleri öğrenciler, aileler, antrenör ve vatandaşlar katıldı.

Bu yıl yedinci defa düzenlenen yarışmaya katkı yapan kişi ve kurumlara teşekkürlerini ileten Aydın Lions Kulübü üyesi Sezaver Albayoğlu, "Spor yalnızca normal insanlar için değil, engelli bir insan için de son derece faydalıdır. Engelli öğrencilerimizi spor ve sosyal aktiviteler vasıtasıyla topluma kazandırmak mümkündür. Spor birbirleri ile olan iletişimlerini ve toplumla olan iletişimlerini geliştirmelerindeki en büyük etkenlerden birisidir. Bu vesile ile bizlere destek olan bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese huzurlarınızda tekrar teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Şenliğe katkı sağlayanlara teşekkür eden CHP Genel Başkan Yardımcı Bülent Tezcan da, "Türkiye'nin geleceğe yolculuğunda ışık olmaya çalışan Lions gibi kurumların önemini bugün bizlere gösterdiniz. Engelli çocuklarımıza göstermiş olduğunuz ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Asıl teşekkürü hak eden, keyifle bizleri alkışlayan ve tezahürat yapan siz özel sporcularımızdır. Sizler hayatta aşılma engellerin nasıl aşıldığını bizlere gösterdiniz. Sizlerle ve Sizleri yetiştiren Antrenör ve Ailelerinizle gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Düzenlenen koşu yarışmalarına katılan bütün öğrencilere madalya ve katılım belgesi takdim edildi. Öğrencilere madalyalarını CHP Genel Başkan Yardımcı ve Aydın CHP Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Lions Kulüpleri Genel Yönetmeni Canan Banu Dündar taktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz