Özel Sporcular Futbol Ligi Başladı

Özel Sporcular Futbol Ligi Erzincan’da başladı. Erzincan Sümer İş Okulu ile Ordu Özel Sporcular Kulübü...

Özel Sporcular Futbol Ligi Erzincan’da başladı. Erzincan Sümer İş Okulu ile Ordu Özel Sporcular Kulübü arasında oynanan futbol müsabakası ile başlayan özel sporcular futbol ligi büyük çekişmeye sahne oluyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Özel Sporcular Futbol Ligi’ Erzincan’da start aldı. 14 takımın deplasmanlı olarak 7 ilde karşılaşacağı müsabakalar 2013 Haziran ayında tamamlanacak. 15 günde bir gerçekleştirilecek olan müsabakaların ilki Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda yapıldı. Erzincan Sümer İş Okulu ile Ordu Özel Sporcular Kulübü arasında oynanan futbol müsabakası büyük çekişmeye sahne oldu. Taraftarlarında ilgi gösterdiği futbol müsabakasında, taraftarlar arkadaşlarına maç süresince destek olmaya çalıştı. Futbolcuların sahada ki azmi ise büyük alkış topladı. Karşılaşmada her iki takım bir birine üstünlük sağlayamadı ve maç 2-2 sona erdi.

Reklam
Reklam

‘Özel Sporcular Futbol Ligi’ hakkında bilgi veren Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Erkan Gürür, Federasyon olarak Türkiye’de yaşayan yaklaşık 130 bin zihinsel engelli çocuğa spor yaptırmak sağlık yaşamlara kavuşturmak için yola çıktıklarını söyledi.

14 takımın yer aldığı ligin ilk hafta mücadeleleri Ankara, Balıkesir, Erzincan, Kocaeli, Kırklareli, Mersin ve Adana şehirleri ev sahipliği yaptı.

Özel Sporcular Futbol Liginde; Özel Sporcular Ordu, Vala Gedik İstanbul, Pazar Özel Elazığ, Turgut Özal Malatya, Özel Sporcular Zonguldak, Özgün Kardelen Alanya, Özel Yıldızlar Yalova, Yunus Emre Balıkesir, Yeni Doğan Özel Kocaeli, Milli Piyango Ankara, Çankaya İş Okulu Mersin, Ayas Engelliler Adana, Özel Sporcular Kırklareli ve Sümer İş Okulu Erzincan takımları yer alıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz