Özel Sultan Alparslan Koleji, Geleneksel Iftarında Buluşturdu

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji, geleneksel hele getirdiği iftar buluşmalarını bu yıl da sürdürüyor. İftar...

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji, geleneksel hele getirdiği iftar buluşmalarını bu yıl da sürdürüyor.

İftar sonrası okul yöneticileri çay ikramı ve sohbet esnasında, İnternet ortamında izlenme rekorları kıran Erzurumlu Canan Nine’nin gençlere verdiği öğütlerin yer aldığı görüntüleri paylaştı.
Sultan Alparslan Koleji Müdürü Fatih Akaslan bir teşekkür konuşması yaparak, "Ramazanın kendine has güzellikleri vardır. Bu güzelliklerden biriside paylaşmaktır. İlimizde görev yapan gazetecilerimiz ile böyle bir günde bir araya gelerek iftar yapmakta bu güzelliklerden bir tanesiydi. Ramazan'ın güzelliklerini birlikte paylaşmak bize gurur vermektedir. Okulumuz olarak da Kars gençliğine sahip çıkmak ve onlara çok güzel bir şekilde eğitim vermek bizleri son derece mutlu etmektedir. Bu nedenle bu iftar sofrasında gazeteci ağabeylerimiz ve kardeşlerimizle olmaktan son derece mutluyuz." dedi.

Reklam
Reklam

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yücel Sezer ise Çalışan Gazeteciler Günü'nde ve diğer günlerde gazetecileri unutmayan Okul Müdürü Fatih Akaslan ve okul idarecilerine teşekkür etti. Sezer, "Sultan Alparslan Koleji sadece çocuklarımıza güzel ve faydalı eğitim vermekle kalmıyor aynı zamanda toplumun bazı sorunlarıyla da ilgileniyorlar. Kars‘ta görev yapan gazetecilerimiz de Kars’ın her türlü sorunu için canla ve başla çalışıyorlar. Her 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde ve Ramazan'larda olduğu gibi sizlerle sık sık bir araya gelmek bizleri son derece mutlu ediyor." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: