Özel Sungurbey Anasınıfı Öğrencilerinden Yıl Sonu Programı

Özel Sungurbey İlköğretim Okulu Müdürü Eyüb Gedik, ülke kalkınmasında eğitim ve öğretim kalitesinin ne kadar...

Özel Sungurbey İlköğretim Okulu Müdürü Eyüb Gedik, ülke kalkınmasında eğitim ve öğretim kalitesinin ne kadar önemli olduğunun farkında olduklarını söyledi.

Özel Sungurbey İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri yıl sonu programı yaptı. İl Kültür Merkezi'nde düzenlenen programın açış konuşmasını yapan Okul Müdürü Eyüb Gedik, “Eğitim ciddi bir iştir. İlköğretimde anasınıfının ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Burada atılan temellerle öğrencilerimiz bilime ve geleceğe donanımlı olarak hazırlanıyorlar." dedi.

Reklam
Reklam

Okul müdürünün konuşmasından sonra öğrenciler etkinliklerini sundu. Renkli görüntülerin sergilendiği programda, öğrencilerin başarılı performanslarını veliler ve davetliler ayakta alkışladı. Yoğun bir katılımın olduğu programda anasınıfı öğrencileri hünerlerini gösterdi. Duygulu anların yaşandığı programda öğrenci velilerinin mutlu olduğu gözlendi.

Koro, halay, askerler, semazen gösterisi, Kafkas halk oyunları, mehteran, çayda çıra ve şiirler seyircilerden tam not aldı. Öğrencilerin rollerini mükemmel şekilde sergiledikleri programda veliler böyle muhteşem bir hazırlıktan dolayı okul idaresi, anasınıfı öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür etti.

Konuyla ilgili olarak, anasınıfı öğretmenleri, öğrencilerle yoğun bir çalışma yaptıklarını ve çocukların da gayretleri sonucu öğrencilerle bu güzel tabloyu ortaya koyduklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz