Özel Sungurbey Ortaokulu'dan 7 Öğrenci 13 Madalya Kazandı

Okullara arası yüzme yarışmasında Sungurbey yine rekor sayıda madalya alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi....

Okullara arası yüzme yarışmasında Sungurbey yine rekor sayıda madalya alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Özel Sungurbey Ortaokulu'dan toplam 7 öğrenci yarışmaya katıldı. Sırtüstü, kurbağalama ve serbest stilde yarışan öğrenciler toplam 13 madalya alarak büyük bir başarıya imza attılar. Beden Eğitimi öğretmeni Mustafa Yaman, "Öğrencilerimizden Büşra Arı, 50 metre kurbağalamada Niğde 1.si, 50 metre sırtüstünde Niğde 2.si, 50 metre serbest stilde Niğde 3.sü oldu." diyerek, elde edilen diğer dereceleri de şöyle sıraladı:

Reklam
Reklam

"Berat Sencer Yücel, 50 metre kurbağalamada Niğde 1.si oldu. Ahsen Su Acar, 50 metre sırtüstünde Niğde 1.si, 50 metre serbeste Niğde 2.si, 100 metre serbestte Niğde 2.si oldu. Sudem Akyürek, 100 metre serbestte Niğde 1.si, 50 metre sırtüstünde Niğde 2.si, 50 metre kurbağalamada Niğde 3.sü oldu. Gökhan Çınar, 50 merte sırtüstünde Niğde 3.sü, Tuana Ayça Yalçın, 50 metre sırtüstü Niğde 3.sü oldu. Toplamda da 13 madalya ile döndük. Öğrencilerimizin bu başarısı ileriki yıllarda da devam edecektir inşallah."

Okul müdürü Eyüb Gedik de konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Yüzmeye okul olarak ilk defa katılmamıza rağmen bu kadar başarının olması bizi gururlandırdı. Önümüzdeki yıllarda yüzme ile ile ilgili faaliyet ve yatırımlarımız daha da artarak devam edecektir. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Mustafa Yaman’ı tebrik ederim." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: