Özel Suudi Arabistan Okulu Heyetinden Kağıthane Belediyesi'ne Ziyaret

 Kağıthane'deki Özel Suudi Arabistan Okulu Müdürü Mohammed Musa Alzahranı ve beraberindekiler, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Kağıthane'deki Özel Suudi Arabistan Okulu Müdürü Mohammed Musa Alzahranı ve beraberindekiler, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ı makamında ziyaret etti. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyarette cumhuriyetin kuruluşunun 90. yılını kutlayan Alzahranı, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım. Böyle güzel bir günde hizmete açılan Marmaray'ın da hayırlı olmasının diliyorum" dedi. Alzahranı, Marmaray projesiyle ilgili sunum hazırlayan okul eğitimcilerinin Marmaray'ın proje aşamalarını ve yapılışını öğrencilerine anlattıklarını kaydetti Belediye Başkanı Kılıç'a da desteklerinden dolayı şükranlarını ileten Alzahranı, "Başkan Fazlı Kılıç ve çalışma arkadaşlarının okulumuza gösterdiği ilgi öğrencilerimiz üzerinde derin bir etki oluşturdu. Bu etki öğrencilerimizin faaliyet alanlarının genişlemesini de sağladı" ifadelerini kullandı. Ziyareti için Alzahranı'ye teşekkür eden Kılıç, "Biz Kağıthane'de 500 bin kişilik bir aileyiz. Öğretmenimiz, öğrencimiz, esnafımız, gencimiz ve yaşlımızla hep birlikte yaşıyoruz. Biz herkesi kucaklayan sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. Alzahranı ve beraberindekilerin Belediye Başkanı Kılıç'a çiçek teşekkür plaketi takdim etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: