Özel Toros Finike Koleji Boyama Şenliği Düzenledi

Antalya'nın Finike ilçesinde faaliyet gösteren Özel Toros Finike Koleji, boyama şenliği düzenledi. Anasınıfı düzenyinde 200...

Antalya'nın Finike ilçesinde faaliyet gösteren Özel Toros Finike Koleji, boyama şenliği düzenledi. Anasınıfı düzenyinde 200 öğrencinin katıldığı şenlikte dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecek. Okul şenliğe katılan her öğrenciye de top hediye etti. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği boyama şenliğinde öğrenciler baharı en güzel anlatan resim için yarıştı.
Bu tür etkinliklerin öğrenciler açısından çok önemsendiğini belirten Salih Aysal, kendi çocuğunun da bu şenliğe katıldığını ifade etti. Kendisinin de bir eğitimci olduğunu dile getiren Aysal, bu tür etkinlikleri desteklediklerini belirterek, "Bu tarz etkinlikler çocukların yeteneklerini ortaya çıkarıyor. Aynı zamanda çocuklar sosyalleşiyor. Organizasyonu yapanlara teşekkür ediyorum." dedi.
Okul Müdürü Cemil Demirtaş da, "200 öğrenci şenliğimize katıldı. Hepsine teşekkür ediyorum. Velilerin bu duyarlı davranışlarını da kutluyorum. Dereceye giren resimler jüri tarafından belirlenecek. Kız öğrencilere bebek seti, erkeklere ise uzaktan kumandalı araba hediye edilecek. Öğretmenlerine ise evrak çantası verilecek. Öğrencilerin okullarına ise plaket takdim edeceğiz. Katılan tüm öğrencilere top, balon ve kalem seti hediye ettik. Şişme oyun guruplarında sınırsız eğlence olanakları sunuldu." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz