Özel Toros voleybolcuları göz dolduruyor

Özel Toros İlköğretim Okulu Minik Kız Voleybol Takımı sporcuları başarıdan başarıya koşuyor.

Özel Toros İlköğretim Okulu Minik Kız Voleybol Takımı sporcuları başarıdan başarıya koşuyor. Özellikle okulun Minik Kız Voleybol Takımı dikkat çeken başarılı oyunları ile göz dolduruyor.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Seyfi Alanya Kapalı Spor Salonunda 08.02.2012 tarihinde ilk maçını Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ile, 09.02.2012 tarihinde ise ikinci maçını Halkkent ilköğretim Okulu ile oynayan Özel Toros İlköğretim Okulu Minik Kız Voleybol Takımı, çekişmeli geçen her iki maçta da 2-0’ lık skorlarla kazanan takım oldu.

Reklam
Reklam

Mersin’de eğitim, öğretimin yanında sporda da başarılı sonuçlar alan Özel Toros İlköğretim Okulu Minik Kız Voleybol Takımı Mersin’in gözdesi oldular.

Bugüne kadar Mersin’e spor alanında, basketbolda yıldız kızlar Türkiye birinciliği kazandıran Özel Toros İlköğretim Okulu, diğer spor branşlarında da Türkiye ve birçok bölge birincilikleri elde etmiştir. Özel Toros İlköğretim Okulları Genel Müdürü Ali Özveren, son yıllarda basketbolun yanı sıra voleybolda da elde edilen başarılardan memnun olduğunu belirterek ilköğretim okulu Müdürü İbrahim Belci, voleybol takım antrenörü ve Lise Müdür Yardımcısı Gültekin Karahan, Antrenör Ali Ceylan ve voleybol takımı oyuncularını tebrik ederek gruplarda başarılar diledi. Ve şöyle devam etti: “MEV Toros Spor Kulübü 1989’dan itibaren Voleybol, Basketbol, Jimnastik, Halk Oyunları, Satranç ve Tenis branşlarında faaliyet göstermektedir. Okulu ve Kulübü tanıtan ve asıl sportif etkinliğimizi oluşturan ana branşlarımız Basketbol, Voleybol çalışmaları kuruluş yılından beri özellikle alt yapı çalışmalarıyla elde edilen Türkiye dereceleri neticesinde ara vermeden devam etmektedir. Kulübün kuruluşunun ana amacı Türk ve Mersin sporuna oyuncu yetiştirmek olmuştur. “

Reklam
Reklam

Antrenör Ali Ceylan ise yaptığı açıklamada "Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini profesyonel bir biçimde sürdürebilmesi felsefesini benimsiyoruz. Özel Toros Okulları Yönetimi bu konuda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamaktadır. Özel Toros Okulları Yönetimi’nin sağlamış olduğu bu imkânlar en iyi bir şekilde öğrencilerimizin hizmetinde kullanılmaktadır" dedi.

Özel Toros İlköğretim Okulu Minik Kız Voleybol Takımının başarılı sporcuları Sude Yalçın, Defne Özus, Buse Şık, Serra Öznergiz, Buse Çelik, Perim Atar, İrem Böke, Eylül Çelik, Ayça Akat,Dilan Coşkun, ‘’ Türkiye'de Voleybol’ da üstün başarılara sahip Toros okul takımının sporcusu olmak bizim için çok anlamlı. Yeni kurulan bir takım olmamıza rağmen bizim takım çok mücadeleci. Maçın sonuna kadar bu mücadeleci tavrımız devam ediyor. Diğer takımlardan bir farkımız bu. Fakat en önemli farkımız ve şansımız Antrenörlerimiz Ali Ceylan ve Gültekin Karahanı’ın verdiği disiplinli teknik antremanlar. Bu sayede başarısızlık kavramı ile karşılaşmayacağımızı umuyoruz." dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz