Özel Ufuk'un ödül töreni, görsel şölene sahne oldu

Özel Ufuk Koleji tarafından geleneksel olarak düzenlenen “10. Sayısal Bilimler Yarışması” (SABİY)'nın ödülleri törenle verildi.Genel...

Özel Ufuk Koleji tarafından geleneksel olarak düzenlenen “10. Sayısal Bilimler Yarışması” (SABİY)'nın ödülleri törenle verildi.

Genel Maden İşçileri Şemsi Denizer Konferans Salonu'nda 56 ilköğretim okulundan 82 takım ve 630 öğrencinin katıldığı yarışmanın ödül töreni davetlilerin, okul idarecilerinin, öğretmenlerin ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Başarılı öğrenciler, ödülünü İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Eryiğit, Milli Eğitim Şube Müdürü Şakir Arslan ve okul müdürlerinin elinden aldı.

Reklam
Reklam

45 madalyanın dağıtıldığı yarışmada, bireysel ve takım olarak derece yapan öğrenciler ile takımların öğretmenleri plaket, madalya, tablet bilgisayar, altın, MP5 çalar ve hediye çeki gibi ödüller verildi.

Özel Ufuk Koleji Müdürü Gökhan Altıntaş, “Başarılı öğrencilerimizi bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Eğitim ve öğretimde kalite için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” dedi.

Öğrencileri bilimsel yarışmalara hazırlamak ve sayısal becerilerini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen organizasyona katılan 4, 5 ve 6. sınıf öğrencileri, iki aşamalı olan matematik ve fen bilgisi sorularını cevaplamıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz