Özel Vefa Hastanesi, Sekreterler Haftası'nı Kutladı

Özel Soma Vefa Hastanesi, 24-29 Haziran Sekreterler Haftası nedeni ile tüm sekreter kadrosu ile Çatı...

Özel Soma Vefa Hastanesi, 24-29 Haziran Sekreterler Haftası nedeni ile tüm sekreter kadrosu ile Çatı Restoran da bir araya geldi.

Tüm özel günlerde yaptıkları etkinliklerle kurum içi iletişimi etkinleştiren Vefa Hastanesi, bu özel ve önemli günü de unutmadı. Vefa Hastanesi’nin gülen yüzleri sekreterler ile Sekreterler Günü neşe içinde kutlandı. Yapılan organizasyonda konuşma yapan Halkla İlişkiler Müdürü Yelda Arpacı, “Özel Hastane bir ekip işidir, her kadro zincirin ayrılmaz bir parçasıdır, sekreterlerimizde işleyişimizin düzenli olmasında çok büyük bir emek ve katkıya sahiptir. Böyle özel ve güzel günlerde bir arada olmak bizler için çok önemli, çünkü çok yoğun ve stresli bir çalışma tempomuz var, böyle günlerde bir arada olmak hepimizin motivasyonunu arttırıyor. Tekrar tüm sekreterlerimizin sekreterler gününü kutluyorum ve onlarla burada birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Tüm ekibimizin başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından hep birlikte pasta kesip kutlamaya devam eden Vefa Hastanesi Sekreterleri, Vefa Hastanesi yönetimine bu güzel organizasyon teşekkür ettiler. Geç saatlere kadar süren organizasyonda tüm ekip birlik ve beraberliğin güzelliğini yansıttılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: