Özel Yıldız İlköğretim Okulu'nun Minikleri Izleyicilerden Tam Not Aldı

Burdur’un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Özel Yıldız İlköğretim Okulu'nun Çocuk Akademisi, 5 yaş öğrencilerin hünerlerini...

Burdur’un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Özel Yıldız İlköğretim Okulu'nun Çocuk Akademisi, 5 yaş öğrencilerin hünerlerini sergilemek amacıyla özel bir program düzenledi. Özel Yıldız İlköğretim Okulu'nun konferans salonunda gerçekleşen programa öğretmeler ve öğrenci velileri katıldı.

Programla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Yaşar Solmaz, "Geleceğin sağlam ve ufku açık dimağlarını yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, bugün burada öğrencilerimiz takdir edilme, kendini ifade edebilme, paylaşma, birlikte hareket edebilme gibi olumlu duyguları bir arada yaşıyorlar. Gelecek sosyal hayatlarında, bu eğitimlerin çok faydasını görecekler." dedi.

Reklam
Reklam

Öğrenciler İngilizce şarkılar, halk oyunları, Mevlana gösterileri gibi birçok güzel etkinlikte bulundu. Gecenin sonunda öğretmenleri ve çocuklarıyla fotoğraf çektiren veliler, okula ve öğretmenlerine böyle güzel bir program düzenledikleri için teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz