Özel'den Suriye'ye Net Mesaj: Karşılık Verirse Daha Şiddetlisini Yaparız

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, Suriye'den atılan top mermisi ile acı yaşayan Akçakale'den Suriye'ye net mesaj...

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, Suriye'den atılan top mermisi ile acı yaşayan Akçakale'den Suriye'ye net mesaj verdi. İlçe halkı ile kucaklaşan Özel, "Suriye'nin toplarına karşılık verdik. Karşılık verirlerse daha şiddetlisini yaparız." dedi.

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, sabah saatlerinde Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine geldi. Burada sınırı gezen Özel, ilçe halkı ile kucaklaştı. Halkın arasına giren Özel, ilgi ile karşılandı. İlçe halkı, ziyaret sırasında 'en büyük asker bizim asker' şeklinde slogan attı, Özel'e ikramlarda bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Özel, "Daha şiddetli karşılık veririz" açıklaması ile halkı rahatlattı.

Reklam
Reklam

Necdet Özel, eşi ve 3 çocuğunu kaybeden Ömer Timuçin'e Bolatlar köyünde taziye ziyaretinde de bulundu. Acılı baba Timuçin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonla aramasından ve Özel'in taziye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Özel, taziye evinde okunan Kur'an-ı Kerim'i dinledikten sonra Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığı'na geçti. Jandarmanın kapısında bekleyen vatandaşlarla sohbet eden Özel, daha sonra helikopterle ayrıldı. Özel, helikopter havalanırken vatandaşlara el salladı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e, ilçedeki ziyaretlerinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ve 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi de eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz