Özer Ülken, CHP Antalya İl Başkanlığı'na yeniden aday

CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken, parti binası önünde 34. Olağan İl Kongresi'nde il başkanlığına...

CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken, parti binası önünde 34. Olağan İl Kongresi'nde il başkanlığına yeniden aday olacağını açıkladı.

Partililere seslenen Ülken, ülkenin ve partisinin çok zor günlerden geçtiğini, bu zor günlerde sahtekârlar ile tamahkârların oyunlarını hep birlikte izlediklerini belirtti. Ülken, “Kavganın her gün çarkın kıskaçlarına takılarak devam ettiğini görüyoruz.” dedi.

Göreve geldiği Mart 2010’dan bu yana CHP'nin ilkeleri, genel merkezin kararlarından sapmadan yerine getirmeye çalıştıklarını söyleyen Ülken, yorulmadan çalıştıklarını kaydetti. Görev süresindeki her icraatın, genel merkezin direktifleri doğrultusunda yaptığını belirten Ülken, zaman zaman yönetimlerinden ve aldıkları kararlardan hoşnut olmayanların çıktığını kaydetti. Ülken, adaylığını Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da desteklediğini ifade etti.

Reklam
Reklam

CHP, 34. Olağan İl Kongresi 26 Mayıs Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: