Özer’den Anneler Günü Mesajı

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Denizli Sanayici, Tüccar ve İş adamları Platformu Dönem...

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Denizli Sanayici, Tüccar ve İş adamları Platformu Dönem Sözcüsü Necdet Özer, yaşamın her aşamasında önemli roller üstlenen annelerin, iş dünyasında da ayrı bir yer edinerek önemli başarılara imza attıklarını söyledi.

Annelerin, evlatlarının doğduğu andan itibaren fiziksel ve ruhsal gelişimlerini şekillendirdiklerini söyleyen Başkan Özer, "Çocuklarına sağlıklı bir gelecek hazırlama gayreti içinde olan anneler, sabrın, merhametin ve sevginin abidesi olarak yaşamın en önemli varlıklarıdır. Annelerimize, geleceğin Türkiye’sine yön verecek sağlıklı bireylerin yetişmesinde büyük görevler düşmektedir. Bizi millet yapan değerlerin oluşmasında onlardan daha büyük katkısı olan başka kimse düşünülemez. Bu duygu ve düşüncelerle annelik duygusunu yüreğinde hisseden tüm kadınlarımızın, fedakarlık ve sevgi sembolü olan tüm annelerimizin, bu özel günlerini kutlar, saygı, minnet ve şükranlarımı sunarım" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: