Özer’den Çanakkale Zaferi Mesajı

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin Türk Milleti’nin bağımsızlık söz konusu...

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin Türk Milleti’nin bağımsızlık söz konusu olunca neler yapacağının kanıtı olduğunu söyledi.

DTO Başkanı Necdet Özer 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çanakkale zaferinin milletçe yazılan en büyük destanlardan biri olduğunu belirten Özer mesajında şunları kaydetti:

“Bütün yokluk ve imkansızlıklara rağmen içinde hürriyet sevdası taşıyan ordumuz, bizleri tarihten silmek isteyen kuvvetlere ‘Çanakkale’nin geçilmez’ olduğunu göstermiş ve bugün millet olarak sahip olduğumuz birlik ve beraberliğimizin ne kadar sağlam temellere dayandığını bütün dünyaya ilan etmiştir.Milletimiz hiçbir zaman esaret altında yaşamamıştır ve yaşamayacaktır. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için savaşan kahramanlarımızı gelecek nesillere anlatarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin ne denli güçlü bir devlet olduğu gerçeğini onlara aktarmalıyız. Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferi armağan eden kahramanlarımızı, vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: