Özgan, Hizmette 9. Yılını Kutladı

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, hizmette 9. yılını AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen sürpriz...

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, hizmette 9. yılını AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen sürpriz etkinlikte pasta keserek kutladı.

Atatürk Parkı SODES Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda, pasta kesilerek hizmette 9. yılını tamamlayan Özgan'a teşekkür edildi. “Yapmış olduğumuz hizmetlerin mimarı Kozan Halkıdır" diyen Özgan, verilen görevi en iyi şekilde yapmak için gayret gösterdiklerini söyledi. Özgan, şunları kaydetti:

”Bu vekâlet bize verilmeseydi herhalde Kozan’da bu hizmetler gerçekleşmezdi. Kadın kollarımız bizlere geçmişi hatırlatıyor. 29 Mart’tan sonra mutlaka böyle bir etkinlik düzenlerler. Başbakanımızdan ödül aldık. Bu ödül elbette Kozan Halkınındır. Hedefleri biz koyuyoruz ama öncelikle bu hedeflerin belirlenmesine vesile olan sağduyulu Kozan halkına ve partimiz teşkilatına teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili de Özgan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Bilgili, “Belediye Başkanımızın 9. hizmet yılını kutluyoruz. Kozan halkı iki dönemdir başkanımızı seçtiler ve Kozan Belediyesi Ankara’da 286 belediye arasında ilçemize kazandırdığı hizmetlerle birinci geldi. Kozan halkının ne kadar isabetli bir karar verdiğini buradan da anlamaktayız” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Özgan ve beraberindekiler pasta keserek hizmette 9. yılını kutlayıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: