Özgecan Aslan'ın babasının söylediği şarkı gözyaşlarına boğdu

O Ses Türkiye'nin geçtiğimiz bölümüne Özgecan Aslan'ın babasının bestelediği şarkı damga vurdu. Baba Arslan, kız için bestelediği şarkıyı Ebru Gündeşi'in okumasını istedi. Özgecan Aslan'a yazılan şarkı stüdyodakileri hüzne boğdu.

Acun Ilıcalı'nın hem yapımcılığını hem sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye'nin 25 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde yaşananlar gözyaşlarına boğdu. Özgecan'nın babası Mehmet Aslan, Ebru Gündeş ile temasa geçerek kızının en çok sevdiği sanatçı olduğunu söylemiş ve kızı için bestelediği şarkıyı onun okumasını istemiş. Bunun üzerine aileye ulaşan Acun Ilıcalı, Aslan ailesini O Ses Türkiye stüdyosuna davet etti. Dün ekrana gelen bölümde Mersin'de vahşi bir cinayete kurban giden 19 yaşındaki Özgecan Aslan'ın ailesi O Ses Türkiye'ye konuk oldu. Kızını çok genç yaşta kaybeden anne Songül Aslan, O Ses Türkiye'de adları anons edildiğinde gözyaşlarını tutamadı. Ahmet Selçuk İlkan'nın"Yarın bu şehirden gideceğim" şiirini besteleyen Özgecan'ın babası Mehmet Aslan, şarkısını Ebru Gündeş'in söylemesini istedi. Ebru Gündeş, Aslan ailesini kırmayarak şarkıyı okudu. Ebru Gündeş'in muhteşem sesi tüm stüdyodakileri gözyaşlarına boğdu. Mehmet Aslan'ın kız Özgecan için yazdığı şarkı çok beğenildi.

"ÖZGECAN'I UNUTTURMAYACAĞIZ"

O Ses Türkiye'ye konuk olan Mehmet Aslan şarkının ortaya çıkış hikayesinden bahsetti. Şarkının sözlerinin sahibi Ahmet Selçuk İlkan'dan izin aldığı bilgisini veren Mehmet Aslan, kızı Özgecan'ın da Ebru Gündeş'i çok sevdiğini söyledi. Aslan ailesinin dilediğini gerçekleştiren Ebru Gündeş de söylediği şarkının ardından "Ahmet Selçuk İlkan'a, Taşkın Sabah'a ve size teşekkür ediyoruz. Biz Özgecan'ı unutmayacağız, unutturmayacağız" ifadelerini kullandı.

İŞTE O SES TÜRKİYE STÜDYOSUNU GÖZYAŞLARINA BOĞAN O ŞARKI

Gezdiğim her yerde hatıran dolu, bilmem ki ben nasıl unutacağım, ne yazık bu aşkın yok başka yolu, yarın bu şehirden ayrılacağım, o mahsun yüzüne son defa bakıp, bütün anıları sana bırakıp, bu dertli, bu garip başımı alıp, yarın bu şehirden ayrılacağım, aldırma görürsen yaşlar gözümde, şarkımız olacak yine dilimde, mektubun cebimde, resmin elimde, yarın bu şehirden ayrılacağım, bir kilit vurarak aşka, sevgiye, bir çizgi çekerek senli maziye, dönmemek üzere artık geriye, yarın bu şehirden ayrılacağım.