ÖZGECAN BEN SENİN BABANIM

KATİLLER AHKKINDA

ÖZGE CAN BEN SENİN BABANIM?

95 Yılının en güzel günüydü, eşimi doğum için hastaneye götürdük, ulturasonda daha önce doktor bakıp söylemişti kuvvetle ihtimal kızınız olacak ,olsum evladın kızı erkeği olmuyor ki toptan isimleri avlat. Gelir gelmez eşimi doğum için ameliyathaneye aldılar, içimde evlat sahibi olma sevinci kabarıp , kabarıp sanki ağzımdan çıkacak ,sevinmenin yanında bir yandan da eşime bir şey olacak korkusu baskı yapıyordu iki duygu öyle birbirine girmiş tiki melankolik bir halde idim bir ara neredeyim ben diye düşündüm inanın ki bu kadar sarhoş etmişti bu zıt duygular beni. Çok sevincin arkasından bu sevinci var edenin sağlığı için endişe etmek çok Girift bir duyguydu.

Reklam
Reklam

Kızınız oldu dedi duydumda bunu kim söyledi gözlerim onu aradı hemşire bir kızcağız kızınız oldu diye bir deaf daha haykırdı hemen içimdeki duygu freni sevinme dedi önce eşini sor ki sevincin katmerli olsun eşim nasıl hemşir e hanım dudaklarına kitlendim hemşire kızın dudaklarının arasından çıkacak kelime çıkmadan önce insana kötü mu yoksa iyi bir haberimi hemen hissettirir, kızcağızın dudakları açıldığında hemen anladım tamamdır bu iş çığlıklarla sevinebilirdim artık çığlıklar atabilirim benim bir kızım oldu. Bağır oğlum bağırabildiğin kadar diyor içim içime sığmıyor nefesle birlikte kelimeler kızım oldu ben babayım diye dışarıya çıkıyordu . Yarabbi sana minnettarım bana evlat verdiğin için diyebildim.önce çocuğumu ,çokçuğumu yok eşimi görebilir miyim diye bira sağa bir sola yalpalıyorum gözlerim bir görevliyi arıyor ah o hemşire kız sen ne tatlı bir insan evladısın dedi ki;Eşini değil ama kızını gösterebiliriz hani nerde nasıl görecem, gel dedi arkamdan ikinci kata çıktık bir camın önüne geldik bir dakika perdeyi açayım dedi hemşire hanım tamam, tamam demişim , açıldı Allahım sen en büyüksün bir sürü yeni doğmuş mucizeler ,hangisi benim tatlı ferik kızım işte diye parmağı ile işaret etti Allahım avucuma sığacak bu dedim içimden çok küçük bunu ben nasıl sevi cem ya severken çıt diye bir yeri kırılırsa yok canım büyür ilk zaman nasıl tutacağımı sorarım ona göre tutarım yahu diye içimi suladım yeter dedi hemşire hanım daha doyamadım desem daha ilk günden ayıp olur diye düşündüm peki dedim.

Reklam
Reklam

Hemşire hanım bir ricam daha var, anneyi görebilir miyiz ? Peki gel bakalım bir şansımızı deneyelim , içeri önce o girdi dışarıya çıktı beş dakika ama dedi tabi dedim tabi sağ ol var ol eğildim elini öpmeye estahafurulah dedi kız cağız , şaşkınlık işte düşünsem halbukisin kız benden en az on yaş küçük şaşkınlık işte .İçeriye grince eşimin yüzüne baktım haliyle sarı idi benzi sultanım dedim bana bir evlat verdin kızım için şimdiden ayağının altını öpebilir miyim dedim eşimin sarı olan benzi azıcık pembeleşti iyide oldu ama kızdı burada yapılacak hareket mi bu diye . Bendi ellerini avucumun içine aldım tespih çeker gibi 33 keremi 133 defamı sağol eşim sağ ol minnettarım sana diye tespih çeker gibi sıvazladım o güzel elleri

Hastaneden çıkıp eve geldiğimizde tatlı bit telaş başladı ismi ne konacak diye herkes üstüne vazife zannediyor her kafadan bir ses çıkıyor durun dedim ,bu evlat özmü öz eşimle bizim onun için Özge istiyorum dedim hanım sen en dersin? Tabii olur dedi eşim o bizim canımız! o zaman dedim kızımızın ismi Özgecan olacak.

Reklam
Reklam

Yıllar Yıllara kovaladı kızımız evimizin altın topu oldu sıkıntılarımızda eşim bana attı ben ona attım altın topumuzla kader birliği yapıp mutlu olduk .Mutluluğumuzun bir korkusu vardı gazeteler kötülülerden tecavüzlerden her gün bir kadının öldürülmesinden bahsedince çok korkuyorduk aklımıza bile getirmek istemiyorduk altın topunuza zarar gelecek diye annesi bir yandan tembih eder ben bir yandan . Annesi kızım bak eve gelirken cep telefonun devamlı acık kalsın eve girinceye kadar benle konuş başka türlü kalbim sıkışıyor diye tembihlerdi .Ben kızımla arkadaş gibiydim hem artık o bir üniversite talebesi idi .Kızım ortam çok kötü bak gazetelerin birinci sayfalarında kızlara , kadınlara yapılan kötülükler arka sayfa dada genç kızları para ile soyup resmini basan reziller var ,toplum çok yozlaştı kızım çok dikkat et Bak televizyonlarda meşhur olmuş ,zengin olmuş hem de senin kadar kızı olana kadın konuğuna seni görünce cinsellik aklıma geliyor diyebilecek kadar rezil bir halde. Hep uyarırdım yavrumu çok güzel bi r kız olmuştu ,meyvem o benim sabah serininde üzerine çiğ düşmesin diye başını beklediğim çiçeğimdi o benim ,onu uyarmaktan yorulmazdım ama o kızardı of baba yeter ben kendimi korurum derdi Tamam kızımda o kadar caniler türedi ki baş edemesin diye ona biber gazı alıp çantasına zorla koymuştum . Bir gün gazete okurken şap diye yanağımdan öptü kardelenim kız çokçukları sıcak kanlı oluyor be siz ne derseniz deyin en güzel özelikleri bu kız çokçuklarının bende ona gazeteye bak kızım dedim gazetede sakallı amcalar atıp tutuyorlar yok kız çocukları 13 yaşında evlenebilir ,yok bakkalla giden kızınızın ayağını kırın, oradan İslami yazar olduğunu iddia eden soytarı hem de bayan ,,kadın diyor ki; ben hoşuma giden erkekle muta nikahı ile beraber olurum eşimde isterse ona da arkadaşımı yaparım bre rezil bre Allah korkusu olmayan soytarı kadın ,gördün mü? Kızım! Bunları göstermek bunu evladıma okumak aslında hiç hoşuma gitmiyor ama onu uyarmak açısından kendimi mecbur hissediyordum gazete haberini örnekleyerek bu şerefsizliklerden kızımı da haberdar etmem gerekirdi , bak kızım !şu 800 lu hatlar, şu internetteki kötü siteler kadını histerik gösteriyor senin hemcinslerin para için sapıkların değirmenine su taşıyorlar.bunu gerçek zanneden sapıklar daha cesaret alıyor lafımı hemen keserdi tamam baba tamam ben kendimi korurum merak etme sen . Ah kızım ah sen benim endişelerimi bir bilsen derdim içimden .

Reklam
Reklam

Akşam kapı zili çok acı çalıyor şöyle bir içim burkuldu aynı şehit evlerin gel acı haber veren subayların çaldığı gibi bir zil sesi inşallah kötü bir şey yoktur. Yahu Özgede canım da gelmedi diye hayıflandım yarın ilk işim şu zili kızımın okulu bitinceye kadar sökmem gerektiğini düşündüm herkese de söyleye cem askerde oğlu olan üniversitede kızı olan zili söksün diye kapıya kadar bütün bu düşünceler kafamdan geçti . Kapının kolunu cevirdim karşımda üniformalı polis işte o an birisi kafamdan aşağı kaynar suyu boca etti yanıyorum, içim yanıyor, öylece polise bakıyorum dedi ki ;merkeze gidicez bir anda kötü bir şey varsa bile onu duymak istemediğimden arkadaş ben iyi bir vatandaşım niye götürmek istiyorsunuz diyebildim ama ne çare adam taş gibi merkeze gidelim orda öğrenirsin dediler peki dedik peki dedikte beni taşıyan bacaklar beni taşımak istemiyor öyle bir titriyor ki zabdetmek ne mümkün polis dedi ki;Amca biz seni araba ile götürüp getiririz dediler mesele araba değil yürümek değil acı bir haber alırsam bu bacaklar önce iflas ederler ama nasıl anlatırsın yahu . Merkeze gittik amir sağ olsun odasına buyur etti bizi, otur amca bir şey içer misin ? dedi yeterki sen acı bir şey söyleme amir bey ben katran suyu da içerim deyince amirin gözü yaşardı eyvah dedim eyvahlar olsun amirim dudakların Özge demesin sakın o kelimeyi başkalarının söylemesini yasakladım ben kötü haber vermesinler diye , senin kulun olurun susma amir susma konuş nerede oldu bu kaza kızım yaşıyor mu ?Sustu … bu küçücük minicik yavrumu sen bilir misim amirim o benim goncam , kardelenim, bebeğim ! Allah sabır versin !!!yapma amirim, söyleme böle senin kulun olurum şaka yaptık de yemin şart olsun ömrüm boyunca karakolunuzu tuvaletlerini her gün yıkarım şaka de . ne olur şaka de .Demedi be !kara inadından vazgeçmedi demedi. dozerler iş silindirleri üzerime çıktı bastırın dedim bastırın yerin dibine kadar bastırın çünkü; nalet olsun kızım bende erkeğim, Amir yapma amca sen olmasaydın Özge olur muydu ? kadın anan olmasa sen dünyaya gelebilir miydin? ayağa fırladım yakasına yapıştım amirin keşke anam olmasaydı , ben olmasaydım ben olmayınca Özgem olmazdı anam beni doğurmuş bundan sonra yaşayan ölüyüm ben , Kırda çiçeklerin üzerinde katreydi benim bebeğim anam beni doğurdu da ne oldu kızımı koruyabildim mi?Yemeciğini yiyen, doğduğunda küçücük ellerini elime alıp öptüğüm ellerini bile kestiler, sen ne diyorsun amirim Özgeme revamı baba olupta kızımı koruyabil dim mi ? canilerden!!!!!!!KATİLLERDEN !!!!!IRZ DÜŞMANINDAN !!!!!

Reklam
Reklam

Not Yukarıdaki hikaye gerçek değildir gerçek olan sadece Özgemizin Hakka yürüyüşüdür , bu öykü sadece bir kız babası olarak benim kurgumdur Tabii öz babası değilim ama bundan sonra içi yanan babanın yanında ÖZGENİN MANEVİ BABASIYIM , NUR İÇİNDE YAT KIZIM sen artık buraya gelemiycen ama biz senin yanına gelicez geldiğimizde daha çok konuşuruz kızım.kardelenim katrem bir tanecik ÖZGEM rahat uyu…………..

Saygılarımla ÜNAL ELASLAN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz