Özgecan'ın Üniversiteli Arkadaşı Taziyede Baygınlık Geçirdi

Mustafa İNSAN- İbrahim MAŞE/MERSİN, Özgecan'ın ailesinin Barış Mahallesi'ndeki evi, taziyeye gelenlerle dolup dolup boşalıyor. Bu sabah Özgecan'ın üniversiteli arkadaşları da

Mustafa İNSAN- İbrahim MAŞE/MERSİN, Özgecan'ın ailesinin Barış Mahallesi'ndeki evi, taziyeye gelenlerle dolup dolup boşalıyor. Bu sabah Özgecan'ın üniversiteli arkadaşları da Songül ve Mehmet Aslan çiftine taziyeye geldi. Gözyaşı döküp ailenin acısını paylaşan üniversiteli grupta bulunan Gülperi Atar, taziyedeki duygu seline kapılarak baygınlık geçirdi. Arkadaşlarının kollarında hastaneye götürülmek üzere dışarı çıkarılan Atar, evin yakınında bekletilen ambulansta sağlık görevlileri müdahale etti. Astım rahatsızlığı da bulunduğu belirtilen Gülperi Atar, sağlık görevlilerinin müdahalesiyle kendine geldi.
ÖĞRENCİLER: SERVİS SORUNU VAR
Taziye sırasında Özgecan'ın katilinin en ağır cezaya çarptırılmasını hatta idam edilmesini isteyen üniversiteliler yaşadıkları ulaşım sorununu dile getirdi. Minibüslere mecburen bindiklerini belirten öğrenciler, üniversiteye ulaşım sorunuyla ilgili şunları söyledi:
"Biz mecburen biniyoruz o minibüslere. Hiç bir sistem yok. Daha fazla Özgecanlar kaybedilsin istemiyoruz. Bizim ilk 3 dersimiz boş olduğu halde sabahtan gidiyoruz. Bu gün Özgecan'a oldu ama yarın bize olmayacağının garantisi yok. Bizler de aynı işkenceye maruz kalabilirdik. O şoförün minibüsüne binmiş olabilirdik. Önlem alınsın. O minibüslere binmekten başka alternatifimiz yok, lütfen bize alternatif üretilsin."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: