Özgümüş'ten Oto Galericilere Destek Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, Adana Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal'ı...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, Adana Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal'ı ziyaret ederek, esnafın sorunlarını yerinde dinledi ve çözüm konusunda destek sözü verdi.

Özgümüş, Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu'nu ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Galerici esnafın beklentilerini not eden Özgümüş, öncelikli olarak haksız rekabete sebebiyet veren şehir merkezindeki 2. el oto galerilerin Galericiler Sitesi'ne taşınmaları konusunda destek olacağını söyledi. Özgümüş, "Haksız rekabetin önlenmesi adına şehir merkezindeki galerilerin de buraya taşınmaları gerekiyor. Bu konuda sizlerin yanındayız. Bu ziyaretimden hemen sonra, gereğinin yapılması için yetkililerle görüşeceğim ve konunun takipçisi olacağım" dedi.

Reklam
Reklam

Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal da, "Kendisini Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında ziyaret edip, sorunlarımızı ilettiğimiz Adana Milletvekilimiz Ümit Özgümüş'ün sitemize gelip, esnafı dinlemesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sorunlarımız ve beklentilerimiz karşısında gösterdiği hassasiyet ve verdiği destek sözünden ötürü esnafım ve yönetimim adına kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, diğer milletvekili ve yerel yöneticilerimizden de aynı duyarlılığı bekliyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: