Özgür Eğitim-Sen'den Eğitim Sistemine Tepki

Özgür Eğitim-Sen Adıyaman Şubesi tarafından Demokrasi Parkı önünde eğitim sistemine tepki gösterilerek basın açıklaması yaptı.

Özgür Eğitim-Sen Adıyaman Şubesi tarafından Demokrasi Parkı önünde eğitim sistemine tepki gösterilerek basın açıklaması yaptı.

Demokrasi Parkı önünde yapılan basın açıklamasında konuşan Özgür Eğitim-Sen Adıyaman Şubesi İl Başkanı Ali Kemal Kaya yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin siyasi tarihi tetkit edildiğinde görülecektir ki, hem demokratik mücadeleler hem siyasal alanın dönüşümü açısından toplumun şuuru, bürokratik ön yargının hep önünde olmuştur. Dolayısıyla bu meselede hep aynıdır. Türkiye hem tarihi hem de kültürel derinliği itibariyle çoğulcu yapısından kaynaklanan ve bugünü görmezden gelinen pek çok meseleyi özgürlükler lehine çözüme kavuşturma potansiyeline sahiptir. Kamuda sürdüğü gibi ilköğretim ve ortaöğretimde de kılık kıyafet sorununa devam ediliyor. İşin en ilginç ve en acı olanı kamuda hem de ortaöğretim ve ilköğretimde uygulanan herkes tarafından normal, hatta olması gerektiği şeklinde algılanıp içselleştirilmesi durumundadır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: