Özgür Tulun'u Yeni Yönetim Affetti

Eskişehirspor'un eski yönetim ve disiplin kurulunun kararı ile üyeliği askıya alınan Eskişehirspor menajeri Özgür Tulun,...

Eskişehirspor'un eski yönetim ve disiplin kurulunun kararı ile üyeliği askıya alınan Eskişehirspor menajeri Özgür Tulun, yeni kararla üyelik hakkını geri aldı.

Geçen yönetim tarafından; tüzüğün 60’ıncı maddesi C fıkrası nedeniyle beyanatları ile kulübü küçük düşürdüğü gerekçesi ile disiplin kurulu Özgür Tulun'un üyeliğini askıya almıştı.

Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Menajer Özgür Tulun, üyeliğinin askıya alınmasının seçim öncesi yapılması nedeniyle yeni yönetime giremediğini ve oy kullanamadığını belirtti. Eskişehirspor'a hizmet etmek herkesin dileği olduğunu belirten Tulun, "Eski yönetim kurulu, seçim sürecinde yanlışları ortaya çıkardığımız için böyle bir karar almıştı. Ama doğru olmanın peşinde olduğumuzu herkes gördü. Yeni yönetim kurulumuz ve disiplin kurulumuz yeniden inceleme yaptı ve bu kararı aldılar. Şimdi daha çok çalışarak takımıma daha fazla katkıda bulunacağım" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: