Özgürlük Için 10 Milyon Imza Kampanyası

Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Mücahit Çelik, kamuda kılık kıyafet serbestsi tanınması amacıyla sadece Bingöl merkezde kurulan özgürlük için 10 milyon

Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Mücahit Çelik, kamuda kılık kıyafet serbestsi tanınması amacıyla sadece Bingöl merkezde kurulan özgürlük için 10 milyon imza kampanyasında 5 günde 14 bin 800 imza toplandığını söyledi.

Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Memur-Sen Konfederasyonu'nca kıllık kıyafet serbestsi için başlatılan kampanya kapsamında, kent merkezi ve 7 ilçede vatandaşların desteğini almak için imza stantları kurulduğunu belirtti.

Vatandaşların kampanyaya büyük destek verdiğini kaydeden Çelik, kampanyaya destek verenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Sendika olarak temel hak ve özgürlüklerin tam anlamıyla sağlanması, din ve vicdan hürriyetinin en geniş şekilde yaşanabilmesi için birçok eylem ve etkinlik gerçekleştirdiklerini anlatan Çelik, "Savunduğumuz değer ve ilkelere yönelik dayatmaların da her zaman karşısında durduk. Çalışmalarımıza, milletimizi de dahil ederek kampanya başlattık. Sadece merkezde kurulan standımızda ilk beş günde 14 bin 800 imza toplandı. Bu desteklerle kısa sürede Türkiye gelenlinde 10 milyon imzayı bulacağımıza inanıyorum" dedi.

Muhabir: Abdullah Çelik / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: