"Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" Kampanyası

Memur-Sen Kırşehir İl Temsilcisi Ali Rıza Aka, kamuda kılık kıyafet serbestliği için başlatılan "Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" kampanyası için

Memur-Sen Kırşehir İl Temsilcisi Ali Rıza Aka, kamuda kılık kıyafet serbestliği için başlatılan "Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" kampanyası için Kırşehir'de 2 haftada 17 bin imzaya ulaşıldığını bildirdi.

Aka, yaptığı yazılı açıklamada, özgürlük kampanyasına Kırşehirlilerin desteğini artarak sürdüğünü ifade etti.

Memur-Sen'in Türkiye genelinde başlattığı "Kamuda Kılık Kıyafet Dayatması Son Bulsun, Özgürlük için 10 Milyon İmza" kampanyasına verilen destekten dolayı teşekkür eden Aka, şunları kaydetti:

"Kırşehir'de bizlerde farklı bölgelere 'Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" stantları açarak halkımızın desteğini alıyoruz. Kırşehir'de bu çerçevede 2 haftada 17 bin imza almış bulunuyoruz. Hedefimiz Türkiye genelinde 10 milyon imza. Antidemokratik bir zihniyet ile insanımıza dayatılan ve artık doğal seyrine girmesi gereken şeylerden biri 'Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik'tir. İnsanımızı kıyafetine göre değil, ürettiği işe göre değerlendirmeliyiz."

Reklam
Reklam

Merkez ile birlikte, geçen çarşamba günü Kaman ilçesinde açılan standa halkın yoğun ilgi gösterdiğini belirten Aka, önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de imza stantları açılacağını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: