"Özgürlük İçin 10 Milyon İmza Kampanyası"

Memur-Sen Tunceli Şubesi'nin başlattığı "Özgürlük İçin 10 Milyon İmza Kampanyası" kapsamında 2 bin imza toplandığı bildirildi.

Memur-Sen Tunceli Şubesi'nin başlattığı "Özgürlük İçin 10 Milyon İmza Kampanyası" kapsamında 2 bin imza toplandığı bildirildi.

Memur-Sen Tunceli Temsilcisi Bülent Süner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamuda kılık kıyafet dayatmasının son bulmasını istediklerini belirterek, bunun için 3 Ocak 2013 tarihinde imza kampanyası başlattıklarını anımsattı.

Kampanyanın başladığı tarihten bugüne kadar 2 bine yakın imza toplandığını ifade eden Süner, "Türkiye'de son yıllarda özgürlüklerle ilgili önemli gelişmeler yaşanmakta. Ancak bu beklenilen düzeyde genişletilmemekte. Özellikle başörtüsü ve kamudaki kıyafet konusundaki katı uygulamalar devam ediyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Süner, kampanyanın 13 Şubat'a kadar devam edeceğini, toplanan imzaların Başbakanlığa sunulacağını sözlerine ekledi.

Muhabir: Fatma Çıray

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: