'Özgüven' konulu en iyi resim, afiş, şiir ve kompozisyon ödüllendirildi

Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi kapsamında özgüven değerini en iyi işleyen okullara belgeleri verildi. Resim-afiş, şiir...

Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi kapsamında özgüven değerini en iyi işleyen okullara belgeleri verildi. Resim-afiş, şiir ve kompozisyon dalında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Şube Müdürü M. Akif Duman, Projeler Koordinasyon Ekibinden Selda Uzun, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Yarışmada dereceye giren okullara ve öğrencilere ödüllerini veren İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, "Projemiz ilimiz genelinde başarıyla devam etmektedir. Ocak ayı değeri olan 'Özgüven' okullarımız ve öğrencilerimiz tarafından farklı etkinliklerle işlenmiştir. Yapılan çalışmalarla öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizde yoğun bir ilgi ve farkındalık oluştuğunu memnuniyetle görmekteyiz Bizim eğitim sistemimizde amaçlarımızdan birisi de öğrencilerimizi özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştirmektir. Ancak bu sayede girişken, sorumluluk alabilen ve başarılı bir nesil yetiştirebiliriz. Bu güzel çalışmalarından dolayı bütün okul müdürlerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Ödül töreni dereceye giren okullara ve şiir, resim ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere belge verilmesiyle sona erdi.

İlköğretim kurumları alanında:
1. 85.Yıl İlköğretim Okulu
2. Yunus Emre İlköğretim Okulu
3. İstiklal İlköğretim Okulu
Ortaöğretim Kurumları Alanında:
1. Bifa Lisesi
2. Yunuskent Lisesi
3.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz