Özhan Mahallesi'nde Yapılan Parkı'nın Alanı Genişletild

Çorum'un Alaca İlçesi'nde yapımına başlanan Özhan Mahallesi Parkının alanı Alaca Belediyesi'nin girişimleri sonucunda genişletildi.790 Metrekarelik...

Çorum'un Alaca İlçesi'nde yapımına başlanan Özhan Mahallesi Parkının alanı Alaca Belediyesi'nin girişimleri sonucunda genişletildi.

790 Metrekarelik alan üzerine yapımına başlanan Özhan Mahallesi Park alanı, bitişiğinde bulunan Hidayet Şirin adlı vatandaşa ait 282 metrekarelik evin istimlak edilerek park alanına dahil edilmesi sonucunda bin 72 metrekare'ye çıkartılmış oldu.

Kilit taşı ve bordürleri döşenen, kamelyaları da monte edilen Özhan Mahallesinin ortasında yer alacak parkın tamamlanmasıyla, mahallenin park eksikliği de giderilmiş olacak.

Reklam
Reklam

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Alaca Belediyesi her mahalleye bir park projesi çalışmalarının devam ettiğini belirterek, park eksikliği bulunan Özhan Mahallesine güzel bir park kazandırmak istediklerini söyledi.

Yapılan çalışmalar ile parkın bitişiğinde bulunan 282 metrekare müstakil arsayı da proje dahil ettiklerini anlatan Başkan Eyvaz, Özhan Mahallesi merkezinde yer alacak parkın bin 72 metrekare alan içerisinde yapılacağını ve parkın her yaştan mahalle sakinlerine hitap edecek bir yapıya sahip olacağını söyledi.

Özhan parkında, alan genişlemesinden sonra yeşil alanlar ve oyun gruplarının yanı sıra otobüs durağı ve cami cemaati ve halkın kullanması için bir adet kamelya'da projeye dahil edildi. Büyükler için dinlenme, çocuklar için ise önemli bir oyun alanı halini alacak olan Özhan Parkı içerisinde 6 adet kamelya, oyun grupları, otobüs durağı, yeşil alanlar ve süs havuzu bulunacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: